Rawatan Urut Relaksasi


Rawatan Urut Relaksasi

Di dunia moden, penyakit berkaitan tekanan perasaan telah dikenalpasti dalam masyarakat kita. Memandangkan cara kita menjalani kehidupan kita, pengambilan makanan dan persekitaran kerja kita - gejala-gejala yang berkaitan dengan tekanan biasanya menunjukkan diri mereka dalam bentuk sakit kepala, otot yang sengit, tekanan darah tinggi, masalah tidur dan kesakitan dada - dan lain-lain.

Dalam masyarakat Asia Tenggara, rawatan urut terapeutik dianggap sebagai salah satu rawatan yang lazim dalam merawat gejala-gejala berkaitan tekanan. Ini kebanyakan dilakukan dengan pesakit menghabiskan sesi menerima rawatan urut dari tukang urut tradisional yang boleh dipercayai. Mengubati diri anda dengan urutan terapeutik bukan sahaja membuatkan anda berasa selesa, ia juga merupakan kunci untuk mempunyai tubuh dan minda yang sihat.

Staf-staf kami dilatih dengan baik untuk keperluan anda
Kami menawarkan rawatan utrutan penyembuhan dan relaksasi
Rawatan tradisional juga disediakan

Penyelidikan telah menunjukkan bahawa sesi urut terapeutik melepaskan endorphin, serotonin dan dopamin dalam tubuh pesakit, yang memberikan pesakit rasa relaks dan ketenangan. Satu kajian bereksperimen dengan meletakkan kerusi urut di salah satu persekitaran kerja yang paling tertekan - bilik kecemasan - mempunyai jururawat sebagai subjek kajian. Keputusan menunjukkan bahawa dengan sesi urut yang cepat, jururawat lebih fokus dan tenang dalam pekerjaan rutin harian mereka.

Casabonda Confinement & Wellness Retreat merupakan pusat utama untuk wanita-wanita yang menginginkan rawatan dan penyembuhan. Jika anda menginginkan rawatan untuk mengurangkan tekanan, kami menawarkan suasana terapeutik, hanya untuk wanita dan anda dijemput ke casa kami untuk mengalami sendiri rawatan pengurangan tekanan dan rawatan-rawatan lain yang berkaitan dengan kesihatan wanita.


Urutan Terapi Ketenangan

60 minit 90 minit 120 minit
MYR 120 MYR 160 MYR 200

Permintaan untuk Hubungi Balik

Biar kami menghubungi kami